Over ons

BE Sanitair en Verwarming

BE Sanitair en Verwarming is uw vakman voor een brede waaier aan diensten. Sanitair, verwarming, ventilatie, airco … Van de klassieke condensatieketel op aardgas, via de zonneboiler tot een warmtepomp die energie uit de bodem of lucht haalt.

Topmerken en service
​Dit familiebedrijf legt de klemtoon op een uitstekende service en kiest voor merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. “Buderus is een merknaam met een stevige reputatie,” vertelt zaakvoerder Eddy Bastiaensen. “Zo’n topmerk is uw kwaliteitsgarantie, ook voor de service na verkoop.”

Van badkamerrenovatie tot …
U rekent op BE Sanitair & Verwarming voor kleine én grote bouwprojecten. U krijgt altijd dezelfde service. “Een persoonlijke aanpak, advies en de kwaliteitsgarantie. Daarom kiezen klanten voor BE Sanitair & Verwarming.”

Onze specialisaties

  • Zonneboiler
  • Warmtepompen
  • Airconditioning
  • Badkamer renovatie

​ 

De meest ecologische oplossing

Er bestaan heel wat mogelijkheden vandaag. Denk bijvoorbeeld aan de warmtepompen die energie uit de bodem, het water of de lucht halen. Het probleem zit vaak bij de kostprijs van zulke installaties. Vermenigvuldig de prijs van een klassieke verwarmingsinstallatie gerust maal twee. En wie bouwt, heeft natuurlijk altijd geld te kort. Dus kiezen bouwers vaak voor de klassieke verwarming op aardgas. Dat is natuurlijk ook een goede keuze. Want de nieuwbouwwoningen zijn vandaag optimaal geïsoleerd.

Een verantwoorde toekomst

De fabrikanten van sanitaire toestellen en verwarmingsinstallaties investeren veel in onderzoek. Met zuinigere apparaten als resultaat. Neem de condensatieketels van Buderus die wij in veel woningen installeren en voeg daarbij de isolatienormen die strenger worden. Zo verwarmt u uw woning met een minimum aan energie. In de toekomst is er ook een rol voor de hybride toestellen: die verbruiken aardgas op piekmomenten, maar halen de warmte vooral uit bodem, water of lucht.