Nilan

Nilan Compact P GEO

Het Compact P GEO-systeem biedt dezelfde voordelen en beschikt over dezelfde functies als het Compact Psysteem, maar is meteen uitgerust met een ingebouwde warmtepomp van 3 kW (GEO3) of 6 kW (GEO6) die kan worden aangesloten op een vloerverwarmingscircuit of lagetemperatuurradiatoren. De GEO-warmtepompen zijn van een nieuw type dat bijzonder geschikt is voor moderne lage-energiewoningen met beperkte verwarmingsbehoefte. De pompen zijn uitgerust met een variabele compressor die borg staat voor een bijzonder flexibele werking en een optimale COP-waarde. Het vermogen wordt gestuurd door een gesofisticeerde omschakelaar die veel doeltreffender is dan de traditionele aan/-uitschakelaars en zo een hoger rendement en een lager energieverbruik garandeert. Dankzij de variabele compressor kunnen de GEOpompen bovendien zo worden gedimensioneerd dat ze meer vermogen kunnen leveren bij erg koud weer, zonder dure elektrische hulpverwarming in te moeten schakelen. De volledige geothermische warmtepomp werd in de behuizing van de Compact P ingebouwd om plaats in de woning te besparen. 

Ventilatie

Rendement zie epbd databank : Compact P tot 300m3 /h (83 – 81% volgens ontwerpdebiet) Ventilatoren : 2 gelijkstroomventilatoren 41,5 W(max. opgenomen stroom / 2 per ventilator zie epbd in de Vlaamse software) in de software 3G wordt de deling automatisch gemaakt. Compact PT tot 397m3 /h (83 – 78% volgens ontwerpdebiet) Ventilatoren : 2 gelijkstroomventilatoren waarde bij ontstentenis
 

Warm tapwater

Elektrische warmtepomp zonder elektrische weerstand speciaal voor de Belgische markt. (gewaarborgde daglimiet warmwaterproductie : 180L ‘s ochtends + 180L ‘s avonds (360L/d) spaardouchekop ipv rain-shower strekt tot onze aanbeveling.)
 

Werking