Hernieuwbare energie... Da's gezellig.

28 augustus 2017

Of u nu een nieuwe woning bouwt, moderniseert of uw bestaande verwarmingsinstallatie wilt vervangen - onze nieuwe, polyvalente Logatherm WPL AR is geschikt voor alle één- en kleine meergezinswoningen, nieuwbouwwoningen en als aanvulling op bestaande installaties. Door de hogere COP-waarden > 4,0 bij A2/W35 is de installatie zeer efficiënt.

  • Kan binnen of buiten opgesteld worden
  • Keuze uit vier verschillende varianten voor de binnenunit - twee Toweroplossingen en twee varianten voor wandmontage.
  • ​Met geïntegreerde internetinterface.
 

Voordelen

Energiekosten

Het nieuwe warmtepompsysteem heeft een moduleerbare buitenunit. De invertertechnologie met toerentalregeling past het vermogen van de warmtepomp voortdurend aan het verbruik in het verwarmingssysteem aan voor het hoogste comfort en bespaart tegelijk veel energie.

Gebruiksgemak

Ook in de verwarmingssector wordt een internetverbinding steeds belangrijker. Dankzij de innovatieve technologie van Buderus kunnen steeds meer verwarmingsinstallaties zich met het internet verbinden en heel gemakkelijk met een smartphone of een tablet pc bediend worden. Op die manier kunt u uw verwarmingsinstallatie online controleren en regelen. Dankzij de compacte, nieuwe binnenkant uit speciaal EPP-materiaal (een recycleerbaar piepschuim op basis van polypropyleen) is de buitenunit van de Logatherm WPL AR veel lichter dan de oudere, conventionele oplossingen. Dit vergemakkelijkt het transport en de montage.

Milieu

Hoewel de Logatherm WPL AR haar energie uit de lucht haalt, is de installatie ook bij temperaturen tot -20 °C nog in staat om heel uw huis goedkoop en milieuvriendelijk te verwarmen. Tegelijkertijd is de luchtwaterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming ook standaard uitgerust om uw huis actief te koelen.

Configuratie

​Afhankelijk van het vereiste vermogen zijn alle vier varianten van de binnenunit geschikt als zelfstandig verwarmingssysteem voor uw verwarmings- en warmwatercomfort. De binnenunits beschikken over een geïntegreerde verwarmingsstaaf van 9 kW, die indien nodig trapsgewijs (3-6-9 kW) worden ingezet om de warmtepomp te ondersteunen. Afhankelijk van de variant kan de binnenunit op een bestaande installatie met een stookolie- of gasketel aangesloten worden. Welke combinatie u ook kiest - de Logatherm WPL AR voorziet uw huis van warmte en warm water.

Lees meer op onze merken-pagina van Buderus