Klaar voor de toekomst : Logamax i172

26 juli 2016

De Logamax plus GB172i is een condenserende gaswandketel van de nieuwste generatie: met een futuristisch design, hoge prestaties en een laag verbruik.

Verbruik enkel de energie die u nodig heeft.
Met vier modellen van 5 kW tot 42 kW introduceert de Logamax plus GB172i moderne energie-efficiëntie en innovatieve systeemtechniek in zowel uw appartement als uw meergezinswoning.

Warm water voor iedereen: de single-uitvoering.
De Logamax plus GB172i produceert op zeer efficiënte wijze het warm water voor meergezinswoningen. Afhankelijk van de grootte van het gebouw dekken zowel de installaties met een vermogen van 35 kW en 42 kW op een spaarzame en betrouwbare manier de behoefte aan warm water.

Warm water en verwarming in één.
De Logamax plus GB172i Combi 35 kW voorziet zowel appartementen als meergezinswoningen van warmte en warm water. Met de Logamax plus GB172i kiest u steeds voor een hoge efficiëntie, een aantrekkelijke prijs en een bewezen betrouwbaarheid.

De Logamatic TC100 begrijpt uw gewoontes.
De Logamatic TC100 bedieningseenheid (in optie) leert uit uw gewoontes dankzij uw smartphone, waarmee hij via het WiFi netwerk communiceert.Lees meer op onze merken-pagina van Buderus...