Efficiënt energieverbruik met LogaTherm WPL AR

26 juli 2016

Lucht. We hebben lucht nodig om te leven. En om ons op een moderne manier te verwarmen. Gebruik deze onuitputtelijke energiebron voor uw verwarmings- en warmwatercomfort. Met de nieuwe lucht-waterwarmte- pomp Logatherm WPL AR wordt de hernieuwbare energie uit de lucht onttrokken en in warmte omgezet.

Één systeem voor alle toepassingen.
Of u nu een nieuwe woning bouwt, moderniseert of uw bestaande verwar- mingsinstallatie wilt vervangen - onze nieuwe, polyvalente Logatherm WPL AR is geschikt voor alle één- en kleine meergezinswoningen, nieuw- bouwwoningen en als aanvulling op bestaande installaties. Door de hogere COP-waarden > 4,0 bij A2/W35 is de installatie zeer efficiënt.

Met bedieningseenheid & internetaansluiting.
Met Buderus gebruikt u altijd de nieuwste toptechnologie. Niet alleen op het vlak van technologie, maar ook wat de besturing, de bediening en de controle betreft. De nieuwe Logatherm WPL AR is dankzij het betrouwbare Logamatic EMS plus-regelsysteem en de Logamatic HMC 300-bedienings- eenheid standaard met een internetaansluiting uitgerust. Zo kunt u de Logatherm WPL AR via het internet rechtstreeks met uw smartphone of tablet pc bedienen.

Tal van voordelen.
Indien nodig kan de Logatherm WPL AR met een stookolie- of gasketel gecombineerd of met hernieuwbare energiebronnen (fotovoltaïsche cellen of biomassa) uitgebreid worden. Het maakt niet uit of u nu de kracht van de zon in uw systeem wilt integreren of toch liever voor hout, lucht, water of aarde als energiebron kiest - met Buderus hebt u alles in huis wat u voor uw hernieuwbaar verwarmingscomfort nodig hebt.

​Lees meer op onze merken-pagina van Buderus...