De nieuwe Logamax i192

26 juli 2016

De condenserende gaswandketel Logamax plus GB192i. Zijn intelligent design zorgt voor een maximale kwaliteit tot in de kleinste details. Hij is gekenmerkt door zijn directe internetverbinding dankzij zijn IP inside1) en zijn grote touchscreen uit Titaniumglas. Aan u de keuze : zwart of wit?

Energie-efficiëntie
De onderdelen van de Logamax plus GB192i werden ontwikkeld voor een zo laag mogelijk energieverbruik. De modulatie heeft een verhouding van 1 tot 10, wat echt uitzonderlijk is.

Geoptimaliseerd systeem
De Logamax plus GB192i is dynamisch, gezien men ofwel een expansievat van 15 liter of een extra EMS plus regelmodule kan toevoegen.

Klaar voor hernieuwbare energie
Een 3-wegklep is reeds voorzien bij het vertrek van de verwarmingskring2), wat de verdere integratie van hernieuwbare energie (zonne-energie, warmtepomp) en dus een bufferboiler sterk vereenvoudigt.

Intelligent design
Het intelligente design uit zich op twee manieren. Enerzijds aan de buitenkant, met zijn zwarte of witte uitvoering, de mantel uit (onbreekbaar) titaniumglas en het grote touchscreen. Anderzijds vinden we dezelfde intelligentie terug aan de binnenkant, die bestaat uit onderdelen die vooraan eenvoudig toegankelijk zijn.

Warmtewisselaar
De warmtewisselaar is het hart van een ketel. De WB5 warmtewisselaar van de Logamax plus GB192i geniet van de voordelen van de ALU plus technologie, die het vastzetten van vuil en verbrandingsresiduen drastisch verlaagt.

Connectiviteit
De Logamax plus GB192i is een echt Smart product. Naast de geïntegreerde IP verbinding (gratis optie op aanvraag) is hij uiteraard ook compatibel met de intelli- gente thermostaat Logamatic TC100.

  1. De module KM100, die de Logamax plus GB192i verbindt met het internet, is volledig gratis. Het volstaat om hem te bestellen via de website www.buderus-connect.be van zodra uw ketel is geïnstalleerd. De installatie van de module in de ketel is werkelijk kinderspel (plug&play).
  2. Behalve voor de 45 kW uitvoeringLees meer op onze merken-pagina van Buderus...